Red de Vloot

€ 3,00

Red de Vloot

€ 3,00

Na maanden stil gelegen te hebben kon vanaf medio juni 2020 alleen gevaren worden met minder gasten dan waar de schepen voor ingericht zijn. Er werd te weinig geld verdient voor de regelmatige keuringen en het onderhoud van de schepen. Ook dekking voor kosten als aflossing van de scheepshypotheek en rente zijn vaak niet verdiend. Uit inventarisatie onder de Harlinger vloot blijkt dat de kostenplaatsen waar de ondernemers grote bedragen tekort komen erg verschillend zijn. Maar het beeld dat naar voren komt is duidelijk: iedereen zit heel erg moeilijk. De verliezen liggen tussen 50% en 90% omzetverlies.

Bij restaurant Zeezicht kunt u ook de bruine vloot steunen. Wij verkopen het red de vloot bier per flesje zonder winst.

Pakket met bieren van het brouwdok

Captian daughter, dockwerker, Us ale en Wad Weizen

Brand Dubbelbock dankt zijn rijke en robuuste smaak aan de dubbele rijping. De bijzondere blend van geroosterde moutsoorten geeft dit bier zijn robijnrode kleur. Brand Dubbelbock is door zijn krachtige, moutige karakter een echt herfstbier.

Duvel

€ 4,00

Duvel

€ 4,00

Duvel is een Belgisch blond speciaalbier van Brouwerij Duvel Moortgat uit Puurs-Sint-Amands. Het heeft een hoge gisting en wordt nog eens hergist op fles. Het alcoholpercentage bedraagt 8,5%

Een aromatische sauvignon blanc, stuivend et buxus, kruisbessen, citrus en meloen

Chardonnay, rond en zacht met perzik, tropisch fruit, boter en vanille

Een Cabernet Sauvignon, pittig donker fruit, cassis, verse kruiden, vanille, mokka en zachte tannines

Spaanse Tempranillo, romig en rond met rijp zwart fruit en laurier